Fast Forward

Tevreden klanten

Tevreden klanten van Fast Forward® aan het woord

Klant Fast Forward Koeriers - Bruin Aandrijftechniek B.V.

Bruin Aandrijftechniek B.V.

 

Bruin Aandrijftechniek is een groothandel in aandrijftechniek in de breedste zin van t woord. Bruin Aandrijftechniek staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en (snelle) goede service 24 uur per dag 7 dagen in de week. Met Fast Forward als verlengstuk van onze snelle bezorgservice hebben wij een goede en representatieve partner gevonden.

Het team van Fast Forward (powered by Martin Schilder) reageert snel op onze wensen en zorgt voor snelle en correcte leveringen. Door de samenwerking met Martin Schilder is geen klus te groot en kunnen ze direct elke klus aan.

Klant Fast Forward Koeriers - HC Barcol-Air

De HC Groep

 

HC Barcol-Air Purmerend maakt inmiddels ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Fast Forward. Het fijne is dat je altijd op FFWD kunt vertrouwen als de nood het hoogst is. Er wordt niet alleen tot de voordeur geleverd, maar onze monteurs worden soms zelfs ter plaatse geassisteerd na aflevering. Zo heeft FFWD een van onze monteurs eens uit de brand geholpen door samen met hem de betreffende unit per ladder naar de juiste locatie te sjouwen. Zelfs het ophalen van onze server uit het hoge noorden van Engeland in een weekend was voor FFWD geen probleem. M.a.w.: Fast Forward: een koerier voor meer dan alleen van A naar B!

Klant Fast Forward Koeriers - Tebunus

Tebunus

 

Al jarenlang maken wij, tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van Fast Forward. Als leverancier van buigwerk t.b.v. de ketelbouw, hebben wij regelmatig spoedklussen voor o.a. electriciteits- en huisvuilcentrales. Na één telefoontje staat Fast Forward voor de deur om de goederen met spoed af te leveren bij onze klant. Vervolgens krijgen wij op het moment van levering weer een terugkoppeling. Door de samenwerking met Martin Schilder, is Fast Forward nu ook in staat om langere leidingen voor ons te vervoeren. Mede dankzij Fast Forward hebben wij bij onze klanten een goede naam opgebouwd m.b.t. snelle leveringen.

Klant Fast Forward Koeriers - Mulder Media

Mulder Media

 

Als producent van beveiligd en waarde drukwerk maakt Mulder Media BV gebruik van de diensten van FFWD omdat :

  • De integriteit van de organisatie
  • De snelle service en meedenken bij planning van leveringen
  • Uitstraling en netheid van personeel bij leveringen
  • Het up to date houden van de status van leveringen
  • De flexibiliteit

De samenvoeging van FFWD met Martin Schilder zien wij als een garantie voor de continuïteit van de al goede reputatie die FFWD bij ons in de organisatie had. Wij zien dan ook de samenwerking met vertrouwen tegemoet!

Klant Fast Forward Koeriers - Guido de Wit

Guido de Wit advocaten

 

Fast Forward is een unieke dienstverlener in het sneltransport. Danny Tiggeler, de oprichter en voor ons het gezicht van Fast Forward doet wat je van een ondernemer in koeriersdiensten mag verwachten. Hij neemt de telefoon altijd op en als dat toch een keer niet lukt, dan belt hij onverwijld terug. Hij verschijnt altijd op of voor het afgesproken tijdstip en door zijn kennis van het verkeer in Nederland en daarbuiten zorgt hij ervoor dat ‘de vracht’ altijd op tijd wordt afgeleverd. Maar Fast Forward doet meer dan dat. Zowel Danny Tiggeler zelf als het voertuig waarin hij komt voorrijden stralen altijd de representativiteit uit die wij voor de uitstraling van Guido de Wit advocaten nastreven. Voor ons als advocatenkantoor is het van het grootste belang dat wij een bewijsstuk ontvangen dat de documenten, bijvoorbeeld processtukken bij een Rechtbank of een Gerechtshof, tijdig en in goede staat door de betreffende instantie zijn ontvangen. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een dergelijk bewijs eenvoudig wordt afgegeven, maar Danny Tiggeler is in alle jaren dat onze advocaten gebruik maken van de diensten van Fast Forward met een deugdelijk ontvangstbewijs ‘thuis’ gekomen. De kernwaarden die wij bij de dienstverlening van Fast Forward ervaren zijn daarom: professioneel, representatief, klantvriendelijk en accuraat. Wij zijn heel blij met de dienstverlening van Fast Forward.

Klant Fast Forward Koeriers - Dobla

Dobla BV

 

Fast Forward: ‘fast’ zijn ze zeker en ‘stil’ staan ze ook niet, gezien de nieuwe samenwerking met Martin Schilder! Hiermee gaan ze weer een stuk ‘forward’. Dobla is vanaf het begin klant en kent Danny Tiggeler dus al ruim 20 jaar. Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Alles is mogelijk en van begin tot eind (aflevering) worden we op de hoogte gehouden. Of het nu gaat om het vervoeren van CHOCOLADE DECORATIES, documenten of een schoolbord, geen enkel probleem voor Fast Forward. Dobla zal zeker in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van Fast Forward. De nieuwe mogelijkheden, zoals het uitgebreidere wagenpark, bieden wellicht ook voor Dobla mooie oplossingen. Oftewel het vertrouwen in Fast Forward is goed en wordt nu alleen maar beter!!

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht