Fast Forward

Koeriersdiensten

Fast Forward Koeriersdiensten

Onze koerier rijdt met uw spoedzending rechtstreeks naar plaats van bestemming. Wij vinden het vooral belangrijk dat u weet aan wie u uw vertrouwelijke documenten, onderdelen of waardevolle zending(en) mee geeft.

Daarom kan onze koerier zich altijd identificeren als werknemer van Fast Forward Koeriers. Tevens beschikt hij over een Verklaring Omtrent het Gedrag. Op die manier kunt u met een gerust hart uw haastklus meegeven en loslaten.

✓ Spoed = per direct actie!
✓ 24/7 en binnen 45 minuten ter plaatse
✓ Juist vervoer voor elke zending
✓ Representatieve koeriers mét VOG
✓ Nette, jonge auto’s
✓ Wij zijn in bezit van een NIWO vergunning

✓ Full service van deur tot deur!
✓ Verzekerd sneltransport tot € 250.000
✓ Direct van A naar B en terug, of naar C
✓ Persoonlijke telefonische afleverbevestiging
✓ Duidelijke, snelle, digitale facturatie
✓ De voorwaarden van TLN zijn van toepassing

"Vertrouwen is goed, maar Fast Forward is beter"

Fast Forward Koerier on the road - Moerdijk

Full service

Hebben uw goederen op de eindbestemming extra aandacht nodig? Natuurlijk kunt u dit ook bij onze koerier neerleggen. Hij levert uw goederen niet alleen netjes af, maar ontzorgt u volledig op maat. Zo helpt uw koerier indien gewenst met het lossen of uitpakken van de zending. Of wacht hij op locatie op bijvoorbeeld een officiële handtekening of een betaling.

Maximaal verzekerd

Heeft u kostbare goederen te vervoeren? Juist dan is Fast Forward zeker dé partij voor u. Uw kostbare zending wordt door één of indien nodig door twee chauffeurs, zonder omwegen en zonder over te laden, rechtstreeks naar de eindbestemming gebracht. Uw producten zijn via Fast Forward verzekerd tot € 250.000 euro voor schade en diefstal.

Transport op maat

Fast Forward rijdt in nieuwe en schone auto’s van een Volkswagen Transporter tot een Audi A6. Voor iedere (spoed)klus zetten wij het juiste vervoer in: naast alle formaten bedrijfswagens en personenauto’s, is er zelfs een motor voor de snelle stadsritten beschikbaar.

Spoed is goed!

Binnen 45 minuten staan wij binnen Noord-Holland voor de deur. Na uw belletje regelen wij direct de koerier + efficiënt vervoer en snelle uw kant op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en vervoeren van klein tot groot.

Moeten uw documenten met spoed naar een drukke binnenstad? Ook dan is Fast Forward vliegensvlug ter plaatse.

NIWO

Heeft u grote en zware goederen te vervoeren? Ook hiervoor kunt u bij Fast Forward Koeriers terecht. Wij zijn in het bezit van een NIWO vergunning. Door deze vergunning mogen wij boven de 500 kg vervoeren. Ook hier hebben wij de juiste vervoersmiddelen voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Volkswagen Crafter Box met laadklep?

Onze koeriersdiensten

Motorkoerier

Misschien wel de gemakkelijkste manier om uw (spoed) zending op plaats van bestemming af te leveren: onze motorkoerier!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Vul dan uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht